jobb just nu!

Lärare i Sv/SO/NO till åk 4-6 Rutviksskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Rutviksskolan är en F-6 skola som ligger mitt i Rutvik ca 12 km nordväst om Luleå centrum. Skolan omfattar förskoleklass, årskurserna 1-6 samt fritidshem. Under läsåret 2019/2020 har skolan 190 elever. I varje grundskoleklass tjänstgör lärare utifrån sin legitimation. På fritidshemmet är 114 elever inskrivna.
Rutviksskolans vision är att alla elever är trygga, känner gemenskap och visar respekt för varandra samt att alla elever får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Detta genom en tydlig struktur och elevinflytande.

På Rutviksskolan strävar vi efter en god arbetsmiljö för både elever och medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa elever i årskurs 4-6 i svenska, SO och NO. Förutom att undervisa är du mentor, håller i utvecklingssamtal, har kontakt med vårdnadshavare samt ansvarar för såväl långsiktiga utbildningsmål som mål för det dagliga arbetet. Utöver din tid med elever deltar du i det gemensamma arbetslagsarbetet, i pedagogiska diskussioner och den pedagogiska utvecklingen på vår skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever och föräldrar. Du har ett stort intresse av att utvärdera och utveckla din undervisning.

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs 4-6. Övriga behörigheter samt goda kunskaper om olika digitala verktyg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-08-15 eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2019-12-20

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande.

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A891316

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, tillämpar rökfri arbetstid och stimulerande arbetsuppgifter.

För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.