Arbetsterapeut, Tierps kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som arbetsterapeut hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Hemtjänst Östra är en landsbygds hemvård i norduppland med kunder i ordinärt boende. På enheten arbetar ytterligare en arbetsterapeut som blir din kollega.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuten arbetar i team tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterskor, enhetschef och vård- och omsorgspersonal. Teamet arbetar för att uppnå en effektiv vård och omsorg utifrån kund- och processorienterad verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår ADL- bedömningar, hjälpmedelsförskrivning/utprovning, rehabilitering, handledning och utbildning av personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett intresse av att arbeta med äldre människors varierande och individuella behov. Du kan arbeta såväl i team som självständigt och tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. I arbetet är det viktigt att vara lyhörd för kundernas behov samt ha ett vänligt bemötande. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-07-05

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1037851

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tillsättning av tjänsten sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten kommer även tillsättas efter överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.