jobb just nu!

Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi ytterligare kollegor till vår stabila och trevliga arbetsgrupp. Vi erbjuder en arbetsplats där man trivs och gärna stannar kvar.

Arbetsuppgifterna är sedvanligt förekommande för legitimerad sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård samt arbete i tvärprofessionella team. Instruktioner, delegering av hälso- och sjukvårdsinsatser och handledning till baspersonal ingår i din roll.

I övrigt har vi elektronisk signering av hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi rapporterar i nationella kvalitetsregister t.ex. Senior alert, Svenska palliativregistret.
Vi arbetar också med Tena Identifi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
- Svensk legitimation som sjuksköterska/distriktssköterska eller annan specialistutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
- Svenska språket på minst C1-nivå
- Körkort B

Du bör ha erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård men det är inget absolut krav.

Har du erfarenhet och intresse av detta är du kanske vår nästa nya kollega- välkommen med ansökan!

Vi har löpande urval och intervjuer så vänta inte för länge med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-10-01

Löpande urval.

Ansökan

Referensnummer:   A971749

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden, förmåner och friskvårdsbidrag.
Åstorps kommun har slutit avtal med Vårdförbundet och har möjlighet att erbjuda AST (akademisk specialisttjänstgöring).

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Tjänstgöring var 5:e helg enligt schema. Åstorps kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema schema hos oss.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.