Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

HSR-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård samt rehabilitering inom socialförvaltningens verksamhetsområde. Hos oss arbetar sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter i nära samverkan. HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS.
Just nu söker vi en distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården. I aktuell tjänst har du placering i vår södra kommundel. Arbetet sker dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör ha ett genuint intresse för hemsjukvård. Erfarenhet från hemsjukvård är önskvärd.

Du skall vara trygg i din roll som sjuksköterska och ha förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du samarbetar med övriga i teamet

Datavana samt B-körkort är ett krav. All journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva.

Anställningens omfattning

Vikariat fram till januari 2022 Tillträde sker enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1034109

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.