jobb just nu!

Lärare i matematik och NO till S:t Eskils gymnasium

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

S:t Eskils gymnasium är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar och internationellt arbete. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara någon minuts promenad från buss- och tågstation.

Vår gymnasieskola är en lagom stor skola med cirka 920 elever, som undervisas och vistas i våra sju olika hus. Husen skapar en känsla av en mindre gymnasieskola, men med den stora skolans alla fördelar!

För att läsa mer om oss på S:t Eskils gymnasium, klicka här: https://www.eskilstuna.se/steskilsgymnasium

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill undervisa i ämnena matematik från grundskolenivå till gymnasienivå och No-ämnena på grundskolenivå för våra elever på Introduktionsprogram!

Introduktionsprogrammet har tre inriktningar; individuellt program, språkintroduktion och yrkesintroduktionsprogrammet Hotell och turism. Samtliga elever har var sin bärbar dator med lärplattformen Its Learning där de hämtar sina skoluppgifter.

I NO-ämnena erbjuder vi komplett utrustning för din undervisning. Vi har inredda LAB-salar, välanpassade efter alla tre ämnena. I tjänsten igår mentorskap för ca 12 st elever. Som mentor arbetar du aktivt med att stödja och motivera ungdomarna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

För denna tjänst ingår du som lärare i introduktionsprogrammets arbetslag tillsammans med våra andra kunniga lärare. Samtliga arbetslag har tillgång till vårt elevhälsoteam, med bland annat speciallärare med inriktning mot matematik, svenska och engelska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet och lärarlegitimation i ämnena matematik och NO för grundskolan eller gymnasieskolan. Alternativt är dina studier pågående och avslutas senast 2020-01. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisningsarbete utifrån läroplan, gärna inom ämnena MA och NO eller Naturkunskap. För tjänsten ser vi att du har mycket goda kunskaper i svenska språket samt att du känner dig trygg med att använda IT i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt att kommunicera, vill utvecklas i din lärarroll och vill bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroende och lyssna in olika behov.

Undrar du något mer om tjänsten eller skolan? Hör gärna av dig till angiven ansvarig rekryteringskonsult i annonsen.
Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse, under HT19
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C30342

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Ferietjänst

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.