jobb just nu!

Engagerad lärare engelska/so år 4-6 Forssaängskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Forssaängskolan är en F-6 skola med ca 390 elever och 50 anställda. Vi är en engagerad personalgrupp som arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och tillsammans arbetar vi för en skola där vi för pedagogiska och utvecklande dialoger.
Arbetslagen är indelade utifrån årskurs, F-3, 4-6 och Fritids. Till varje arbetslag finns en arbetslagsledare som tillhör skolans ledningsgrupp.

Skolans elevhälsa består av rektor, specialpedagog, skolsköterska och kurator. På skolan har vi även ett trygghetsteam som arbetar nära pedagogerna kring att säkerställa en positiv och trygg lärmiljö. På skolan finns även fyra stycken Förstelärare som arbetar med skolutveckling utifrån trygghet och studiero.

Forssaängskolan är en partnerskola till Högskolan Dalarna vilket innebär att vi tar emot lärarstuderande under deras VFU.
Vi tror på en gemensam plattform och i Borlänge kommun har vi verkligen detta, nämligen vår värdegrund. Värdegrunden ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår vardag.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker en engelska/so lärare som ska undervisa i år 4-6 med adekvat utbildning. Vår nuvarande lärare kommer att vara föräldraledig till april 2021, därför söker vi dig som kan vara vikarie under denna tid. Du kommer att ansvara för planering, undervisning samt uppföljning/utvärdering både enskilt och kollegialt. Du kommer att arbeta nära ditt arbetslag, skolans ledning samt skolans specialpedagogiska team i frågor kring utveckling och utvärdering av verksamheten. Tjänsten innehåller andra arbetsuppgifter i vår organisation.

Kvalifikationer

Vi söker en person med väl utvecklad förmåga att skapa goda och hållbara relationer. Som person ska du ha en god initiativförmåga och ett eget driv, kunna arbeta självständigt och samtidigt med andra. Du behöver vara trygg i dig själv och kunna arbeta med elever enskilt, mindre grupp och i klass. Du är en kommunikativ, coachande och positiv pedagog som har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du känner till hur grundskolan fungerar och har fokus på att arbeta utifrån elevers olika behov.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet där flexibilitet, lösningsfokuserad och god social kompetens är viktiga förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast och t o m april 2021.

Ansökan

Referensnummer:   A979108

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.