Lärare i Ma/NO Teknik 7-9 till Ornäs skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ornäs skola är en skola med drygt 440 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan ligger cirka 10 minuters bilväg från både Borlänge och Falun med närhet till Ösjön och Runn. Ornäs skola ingår tillsammans med Torsångs skola i Ösjöenheten.
På skolan finns två enheter, F-3 och 4-9 som båda strävar efter pedagogisk mångfald med eleven i centrum. Enheten 4-9 är uppdelad på två arbetslag, Mellanstadiet och Högstadiet.

Genom närheten till naturen finns möjlighet till ett modernt miljöarbete och skolan har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”. Dessutom finns det goda möjligheter att erbjuda barnen friluftsaktiviteter i närmiljön. Skidåkning, skridskor, vandringar och vistelser i skog och mark är återkommande inslag i verksamheten.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba tillsammans med de andra i Högstadiets arbetslag och särskilt med de andra lärarna i Ma/NO- gruppen. Lärarna i arbetslaget och har ett mycket gott samarbete kring eleverna och Ma/NO- lärarna har det kring ämnena. På skolan finns en röd tråd i alla ämnen som talar om i vilken ordning olika centralt innehåll och kunskapskrav som ska undervisas och prövas. Mentorskap på Högstadiet ingår i tjänsten.

Till arbetslaget är den särskilda undervisningsgruppen Bryggan kopplad.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Matematik, NO-ämnena och teknik. Du har mycket goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som lärare samt om du har specialpedagogisk vidareutbildning.

Vi tror att du som får tjänsten måste:
• Vara en tydlig, men lyhörd, ledare, i och utanför klassrummet
• Ha social kompetens i mötet med elever, föräldrar och kollegor
• Besitta samarbetsförmåga med kollegor och chefer
• Vara intresserad av skolutveckling

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-08-09.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1042988

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.