jobb just nu!

Sjuksköterska till hemsjukvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Sjuksköterskeenheten i Eslöv söker sjuksköterska till vår hemsjukvård. Alla sjuksköterskor i hemsjukvården sitter tillsammans i Hemvårdens hus, beläget ca 5 minuters promenad från järnvägsstationen. Ni arbetar i trillingskap. Vi tillhandahåller arbetskläder och du får årligen 1500 kr i friskvårdsbidrag. Arbetstider är vardagar 6.45-15.30, helg dagtid var 4:e vecka.

Arbetsuppgifter

Du blir omvårdnadsansvarig för ca 30 patienter.
Vi är mitt uppe i införande av mobil digital signering av HSL-insatser medan införande av ICF och KVÅ är klart. Delegering till omvårdnadspersonal.
Arbetsplatsträffar och MAS-möte med övriga kollegor.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med arbetslivserfarenhet.
Körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-01

Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A849933 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.