jobb just nu!

Eslövs Kommun söker Idrottplatsvaktmästare för visstidsanställning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för skötsel av våra grönytor samt underhållet av våra idrottsanläggningar. Som idrottsplatsvaktmästare ger du service åt våra kunder samt har mycket kontakt med våra besökare på de olika idrottsanläggningarna. I dina arbetsuppgifter ingår även reparationer och underhåll av byggnader.

Kvalifikationer

Utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel är ett krav. Det är meriterande om du även har erfarenhet av skötsel av idrottsanläggningar. Som person är du mycket serviceinriktad, ansvarsfull och har förmågan att både kunna arbeta i team och självständigt. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i datorhantering och Officepaketet.
Maskinvara samt B-körkort är ett krav.

Det är viktigt att du kan följa instruktioner och tillvägagångssätt samt policys. Att du håller dig till tidsplaner och kommer punktligt till arbete och möten.
Visar engagemang för organisationen och följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

Du gillar att arbeta med människor och visar intresse och förståelse för andra.
Passar in i gruppen och skapar laganda och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt. Du stöttar och bryr dig om och respekterar dina kolleger.

Du har lätt för att planera och organisera ditt arbete och tar möjliga förändringar i beaktande. Utnyttjar tiden effektivt och ser och organiserar resurser som behövs för att utföra arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Tidsbegränsad till: 2019-10-31

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C24711 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.