jobb just nu!

Utvecklingsstrateg sökes till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Vi söker en drivande utvecklingsstrateg som i nära samarbete med rektorer och förskolechefer utvecklar och kvalitetssäkrar utbildningen i Höörs kommun. Uppdraget omfattar grundskola, förskola och fritidshem.

I uppdraget som utvecklingsstrateg ingår att bistå rektorerna i utvecklingsarbetet genom att identifiera utvecklingsområden och planera insatser utifrån rådande nuläge. Uppdraget innebär att du i samråd med rektorer och förskolechefer handleder personal, samordnar kompetensutvecklingsinsatser och utgör en viktig diskussionspart till såväl skolledning som till huvudmannen. Uppdraget är mångsidigt och innebär stor frihet under ansvar, vilket ställer krav på förmåga att strukturera arbetet. Som utvecklingsstrateg behöver du känna dig trygg i att utmana och stödja samt vara väl förtrogen med läroplanen och aktuell forskning. Tjänsten ingår i utvecklingsavdelningen tillsammans med IKT-strateg och ytterligare utvecklare.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare, gärna med någon form av påbyggnadsutbildning. Erfarenhet av handledande uppdrag och processledning är meriterande. Eftersom Höörs kommun har ett stort fokus på den digitala kompetensen är det önskvärt med goda kunskaper om digitaliseringen i skolan

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   102/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.