jobb just nu!

Kvalitetssamordnare till Kommunfastighet i Eskilstuna

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kommunfastighet arbetar inom tre affärsområden; bostäder, lokaler och bad. Vi äger cirka 7600 lägenheter såväl centralt som på landet och förvaltar cirka 500 000 kvm kommunala verksamhetslokaler. Affärsområde bad består av Munktellbadet – Eskilstunas badhus som öppnade i maj 2016. Inom verksamheten finns det ett antal arbetslag som ansvarar för fastighetsskötsel, lokalvård, med mera. Vi har även en egen avdelning för byggservice. Vi är idag cirka 450 medarbetare.

Kommunfastighet är certifierade på fyra områden – miljö, arbetsmiljö, kvalitet och energiledning. Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra. Kommunfastighet välkomnar mångfald och medarbetare med olika bakgrund och bo-sociala frågor står oss varmt om hjärtat. Det menar vi är affärsmässig samhällsnytta.


Arbetsuppgifter

Som kvalitetssamordnare är ditt uppdrag att vara med och leda och driva kvalitets- och verksamhetsutvecklingsfrågor inom bolaget. Du bistår kvalitetschef och enhetschefer i förbättringsarbete och agerar katalysator i resultatorienterad styrning, liksom i uppföljning av olika projekt. Du stödjer utvecklingen av processer, rutiner och metoder inom olika delar av bolagets verksamheter. Du kommer att få utbilda och coacha människor inom verksamhetsutvecklingsfrågor.
Rollen som kvalitetssamordnare innebär också att du är administrativt ansvarig för verksamhetssystemet. Du rapporterar till kvalitetschefen och ingår i bolagets stabsgrupp.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av verksamhetsutveckling. För att lyckas i rollen behöver du flerårig arbetslivserfarenhet.
Det är meriterande om du har erfarenheter från fastighetsbranschen. Det är positivt om du har utbildat team, lett grupper samt om du har utbildat eller coachat andra människor utan att ha varit i ledande befattning. Har du erfarenhet av kvalitetsplaner och revisionsarbete är det meriterande. Har du kunskaper inom sharepoint ser vi det som ett plus.
God vana av att arbeta i olika IT-system liksom mycket god verbal och skriftlig förmåga krävs. Som person är du strukturerad och självgående. Stabilitet och personlig mognad är viktiga egenskaper för att kunna behålla lugnet i stressfyllda situationer. Vi ser också att du är en person som har lätt för samarbete och stort intresse för och förmåga att hjälpa andra.

Välkommen med din ansökan

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5475

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.