Skolsköterska till Enebackeskolan och Tjörnarps skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Välkommen till Enebackeskolan och Tjörnarps skola - vi sätter eleverna i första rummet!
Vi söker nu efter en skolsköterska med placering på Enebackeskolan med inriktning F-3 och på Tjörnarps skola F-3.

Arbetsuppgifter

Som skolsköterska är du en del av skolornas elevhälsoteam och elevhälsans förebyggande och främjande uppdrag. Elevhälsoteamen leds av elevhälsochef och du kommer även att arbeta i team med skolans pedagogiska personal och skolledning. Skolsköterskans uppdrag är att tillföra medicinsk kompetens i elevhälsan och planera och ansvara för dessa insatser. Det innebär att alla elever erbjuds hälsobesök och vaccinationer. Du ska även erbjuda och utföra hälsosamtal, samt organisera och medverka vid skolläkarmottagning. Du får, tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen, vara med och vidareutveckla skolsköterskeuppdrag där kvalitet och kunskap är i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska/distriktssjuksköterska eller motsvarande. I ditt uppdrag är det viktigt att du tar eget ansvar för dina uppgifter och att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta/jobba i team.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete som skolsköterska samt vana av att dokumentera i PMO.

Vi söker dig som sätter eleverna i första rummet genom att ta professionellt ansvar för ditt arbete. Du behöver vara nyfiken på sambandet mellan hälsa och lärande i skolan och därför också vara engagerad i skolans utvecklingsarbete som helhet.
Vi tillämpar ett löpande urval och ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   118/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.