Ekonomibiträde/fritidshemspesonal

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Din arbetsplats kommer att vara på Hyllinge skola. Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 510 elever, varav ca. 185 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan. För mer information om skolan: www.astorp.se

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en motiverad medarbetare för en kombinationstjänst som är fördelad på köket och fritidshemmet. Du kommer börja morgonen på fritidshemmet för att senare gå över och jobba i köket. Därför söker vi en motiverad medarbetare som brinner för barnen och vill hjälpa till och utveckla vår verksamhet. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i köket/matsalen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänst tidigare. Har du även arbetat med barn är det ett stort plus. Vi lägger stor vikt vid att det är en medarbetare med rätt lämplighet vi anställer.

• Vanligt förekommande uppgifter för ekonomibiträde. Diska, salladsberedning, frukost, mellanmål, vara behjälplig i matsalen mm.
• Hjälpa till på morgonfritids samt ibland eftermiddag.

Kvalifikationer

• Erfarenhet som ekonomibiträde
• Gärna erfarenhet från skolans värd

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1177996

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.