Vill du bli en kock i gänget på Kost-och Lokal?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge Kommun.
Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar.

Vi vill att du arbetar enligt Borlänge Kommuns värdegrund
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete. Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.

Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
När du är på en enhet så ansvarar man för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail. Då vi vill vara en hållbar kommun och inte kasta mat i onödan så ska du ha god kontroll på mängd mat son tillagas.

Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande. Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

Kvalifikationer

För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten. Vi ser också att flerårig erfarenhet inom yrket krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.

Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kolleger och chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kock vikarie är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

Arbetet kräver goda skriftliga svenskakunskaper och mycket god förmåga att uttrycka sig muntligt på svenska.

Körkort är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1045662

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Schema enligt överenskommelse.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.