jobb just nu!

Undersköterska/Stödpedagog/Stödassistent till LSS gruppboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.


Arbetsuppgifter

Du deltar aktivt i de olika arbetsuppgifterna som innefattar allt från pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen till personlig omvårdnad, samverkan med det övriga nätverket kring brukaren, dokumentation och utvärdering utifrån aktuell genom-förandeplan. Du bidrar med att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med brukaren i fokus när det gäller att utveckla arbetsmetoder, rutiner och ett professionellt förhållningsätt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning eller påbyggnadsutbildning från KY/YH eller högskola/universitet som riktar sig till arbete inom socialtjänstens område, samt utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbeta med personer med intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar. Det är meriterande om Du har erfarenhet av arbete med personer med utmanande beteende, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt goda kunskaper inom social dokumentation. Vi ser det även som meriterande om du har goda kunskaper i trach.
Det är viktigt att Du ser möjligheter, är bra på att samarbeta, är lugn, flexibel och har en positiv livssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Vi söker personal med pedagogisk kompetens och hjärta för vår målgrupp som vill ingå i arbetsgruppen på Hedens by 54:s gruppbostad.

Gruppboenden är en del av verksamheten inom IFO/Funktionshinder i Öckerö kommun. Brukarna har beslut om bostad med stöd och service enligt LSS och verksamheten har sin grund i respekten för brukarens självbestämmande och integritet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
80-100%

Ansökan

Referensnummer:   A868130

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.