jobb just nu!

Sjuksköterska till demensboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Sjuksköterskeenheten i Eslöv söker sjuksköterska till vårt demensboende Kärråkra. Ni är två sjuksköterskor med omvårdnadsansvar för vardera 28 patienter. Fast läkare från vårdcentralen intill som varje tisdag går i genom veckans ärenden. Årliga läkemedels-genomgångar, deltagande i BPSD och senior alert. Vi tillhandahåller arbetskläder och du har 1500 kr i årligt friskvårdsbidrag. Arbetsplatsträffar och möten med vår MAS sker tillsammans med ssk-kollegorna på övriga boenden. Avstämning med enhetschef och övriga kollegor 2 gånger/vecka. Schema: vardagar 7-15.30. Helgtjänstgöring dagtid var 6:e vecka.

Arbetsuppgifter

Omvårdnadsansvar för 28 patienter.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med arbetslivserfarenhet.
Utbildning och erfarenhet från demensområdet är meriterande.
Körkort

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-01

Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A849924 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.