Är du Ringsjöskolans nya lärare i engelska och svenska?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad Svenska- och Engelska lärare som kan engagera och inspirera eleverna. Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen i Svenska och Engelska och du anpassar innehållet i din undervisning för såväl grupp som individ samt hittar flexibla lösningar som ger högre måluppfyllelse.
Du kommer tillhöra ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge eleverna rätt förutsättningar att lyckas. Delat mentorskap i klass ingår i tjänsten. Du är nyfiken på ditt uppdrag och villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever, du anser att eleverna är det viktigaste på en skola och vill skapa goda förutsättningar för dem att lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa i Svenska och Engelska för årskurs 7-9. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet från undervisning i åk 7-9.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   117/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.