Granskare till överförmyndarverksamheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Du kommer att ingå i en grupp av 5 engagerade överförmyndarhandläggare med olika kompetenser. Vi sitter i kommunhusets lokaler i Höör.

Arbetsuppgifter

På överförmyndarverksamheten i Höör kommer du att erbjudas ett samhällsviktigt uppdrag. Som granskare arbetar du med granskning av årsräkningar i ärenden som rör godmanskap och förvaltarskap enligt den lagstiftning och de interna rutiner och riktlinjer som gäller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som läst eller håller på att läsa en högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, statsvetenskap, ekonomi eller har erfarenhet som bedöms som likvärdig och söker arbete januari- maj 2023. Allt arbete sker på plats på vårt kontor i Höör. Du ska vara noggrann, strukturerad och ha god kännedom om Svenska samhället och dess myndigheter. Du får tydliga instruktioner för hur du ska arbeta och uppföljning av ditt arbete. Du ska behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tjänsten avser januari- maj 2023 Tillträde så snart som möjligt

Ansökan

Referensnummer:   208/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.