Vi söker poolmedarbetare till Socialförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu två nya kollegor till vår bemanningsenhet där tjänsten blir som sk. "poolare". Placeringen är och tjänsten ska utföras i Norra kommundelen som innefattar från Tandö till Sörsjön samt västerut mot Rörbäcksnäs.

Som poolmedarbetare jobbar du i alla verksamheter inom socialförvaltningens område. I norra kommundelen innebär det arbete i våra särskilda boenden, Bompabacken i Transtrand samt Skålmogården i Lima. Du jobbar även inom området Hemtjänst där utgångspunkten är våra särskilda boenden men våra brukare finns i hela Norra kommundelen och innefattar bilkörning.

Arbete innebär alla förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg som bland annat är omsorgsarbete, hygienarbete, hjälp i vardagen, städning och social tid.

Du blir anställd av bemanningsenheten och genom oss blir du bokad på ditt schema och på de olika verksamheterna utifrån behovet. Ditt arbete kan handla om ersätta annan personal vid sjukdom, ledighet eller behov av förstärkning. Bokningen sker digitalt och du har tillgång till ditt schema hela tiden via en telefonapp.

Kvalifikationer

Vi söker framförallt dig som är utbildad undersköterska men har du erfarenhet inom vården och ingen formell utbildning kan du vara helt rätt för denna tjänsten.

För oss är det viktigt att du gillar den föränderliga vardagen som en "poolare" har, att du har förmågan att snabbt sätta dig in i verksamheten och olika brukares behov samt att du älskar att vara med människor och brinner för att hjälpa andra.

Vi vet att det krävs god förmåga i svenska språket både skriftligen och muntligen för att hantera dokumentationskraven vi har i verksamheten. Det är bra om du tycker om att skapa rutiner och gärna jobbar med att vi hela tiden ska förbättra verksamheten.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du skriver lite om dig själv i det personliga brevet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Heltid behövs, vill du arbeta mindre, kan en dialog föras kring detta

Ansökan

Referensnummer:   A473445 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Före anställning till tjänsten kontrolleras belastningsregister. Beställ detta på www.polisen.se

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.