Administratör till Elnät

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba med administrativa uppgifter hos oss på Sandviken Energi inom affärsområde Elnät i sommar?

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet till ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Några exempel på arbetsuppgifter är:
· Svara på anslutningsfrågor från fastighetsägare och installatörer
· Fördela, handlägga och administrera inkomna ärenden tex genom att ta fram offerter och underlag.
· Diverse andra administrativa uppgifter som förekommer på avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en genomförd eller pågående gymnasie- eller högskoleutbildning (gärna inom bygg, teknik eller ekonomi). Du får gärna ha erfarenhet av kundärendehantering och administration, men det är inget krav. Du behöver däremot kunna uttrycka dig väl både i svenska och engelska, både i tal och skrift. God systemvana och förmåga att sätta dig in i nya system kommer göra att du lättare kommer in i arbetet. Har du erfarenhet av GIS-system så är det meriterande.

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du gillar att arbeta strukturerat och är självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-12

Tidsbegränsad till: 2023-08-11

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   344-23

Gör ansökan

Anställning

1

Övrigt

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare
Sveriges Ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på
tfn 026-241600