Vi förstärker Hälso- och sjukvårdsverksamheten med en enhetschef till sjuksköterskeorganisationen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Ansvar, respekt, tillit och bemötande utgör vår värdegrund och KASAM-begreppet är centralt i vårt arbete. Om du vill medverka till att skapa förutsättningar för människor att växa och lyckas och om du tror på allas förmåga att göra viktiga förändringar i sina liv är detta en möjlighet för dig.

Om du tycker om att vara med och påverka, att arbeta med stort och smått och nära medarbetare och medborgare så kan vi vara rätt för varandra!

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du personalansvar för cirka 30 sjuksköterskor. Du har förutom sedvanligt ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar för din enhet ansvar att leda enhetens dagliga drift och utveckling genom ett nära ledarskap vilket du gör tillsammans med biträdande enhetschef för sjuksköterskorna.

Samtliga sjuksköterskor utgår från Höörs kommunhus och arbetar i nära samarbete med omvårdnadspersonalen inom hemtjänst, boendestöd, personlig assistans, särskilt boende för äldre, gruppbostäder samt socialpsykiatriboende.

Som enhetschef ska du säkerställa och driva kvalitetsarbete, effektivitet samt utveckla verksamheten i samråd med verksamhetschefen. Samverkan med kollegor både inom och utanför verksamheten är en viktig del av uppdraget.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta som chef i kommunal vård och omsorg med goda kunskaper om områdets lagstiftning.

Önskvärt är goda IT-kunskaper då vi står inför omfattande digitalisering.

Det är viktigt att du kan arbeta med flera uppdrag samtidigt och har förståelse för hur den egna verksamheten påverkar helheten i organisationen. Som enhetschef förväntas du se till helheten och sektorns gemensamma uppdrag och resultat. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill med det se att Du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Dina personliga ledaregenskaper ska präglas av prestigelöshet, handlingskraft, helhetssyn, förmågan att delegera och att skapa ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Du är lösningsfokuserad, leder med tillit och ser möjligheter.

Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   22/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.