Undersköterska till Korttidsenheten/Hemtagningsteamet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vår verksamhet innebär att du arbetar växelvis på Korttidsenheten och i Hemtagningsteamet. Det är ett flexibelt och självständigt arbete som kräver att du tycker om att arbeta i stundtals högt tempo.

Arbetet innebär sedvanlig vård och omsorgsuppgifter inom kommunal verksamhet. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angiven enhet söker vi dig som är utbildad undersköterska. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt att du har god datorvana.

För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet
ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och vara trygg i din yrkesroll.

Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i fokus.

Genom att söka tjänsten ser vi att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: Ansvar, Bemötande, Respekt och Tillit

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   136/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Rekryteringen avser tre tjänster varav två tillsvidaretjänster på 75% resp. 100% samt ett vikariat på 90% under ca ett år.

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.