Är det du som är Ringsjöskolans nya musiklärare?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vill du hjälpa oss att utveckla en skola för alla elever? Ringsjöskolan är en kommunal årskurs 7-9-skola med cirka 370 elever som undervisas av 40 pedagoger i en kompetent och engagerad personalgrupp.

Skolan ligger centralt placerad i Höör vilket gör det lätt att ta sig hit ifrån exempelvis Malmö, Lund, Hässleholm och Kristianstad. Ringsjöskolan är mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete där vi tillsammans med Skolverket har identifierat ett antal utvecklingsområden. Med hjälp av Malmö Universitet jobbar vi just nu med att bli ännu bättre på en undervisning som möter alla elevers behov. Tillsammans med Malmö Universitet och föreningen MÄN (För en jämställd värld utan våld) arbetar vi dessutom med att utveckla vårt systematiska värdegrundsarbete, för en tryggare och mer tillgänglig skola.

Arbetsuppgifter

Ringsjöskolan söker en lärare för arbete på högstadiet i musik. I uppdraget ingår det att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen så att den passar alla elever i klassen. Vi bedriver musikundervisningen i halvklass.

I uppdraget ingår även mentorskap i åk 7 där du tillsammans med din mentorskollega ansvarar för klassen, planerar och genomför utvecklingssamtal samt dokumenterar elevernas lärprocess.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare i musik. Har du tidigare erfarenhet som undervisande lärare ser vi det som meriterande. För att fungera i rollen är du trygg med ditt ledarskap och som person är du lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   84/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.