Fritidspedagog till Blomsterbäckskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Blomsterbäcksskolan är beläget i centrala Malung med åk F-3, en särskola för åk 1-3 samt inriktning träningsskola för åk 1-9 .

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Just nu rekryterar Malung-Sälens kommun flertalet tjänster inom skolan inför höstterminen.
Rektorer kommer hjälpas åt i rekryteringsprocessen och om du söker en av våra tjänster kan du komma att även bli aktuell för andra skolor/förskolor om du inte uttryckligen skriver i din ansökan att du inte vill att din ansökan används till andra tjänster!

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad fritidspedagog som inför höstterminen 2023 vill arbeta med oss och som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten vidare.

Du kommer att arbeta med undervisning i fritidshemmet samt som resurs i undervisningen i grundskolan. I arbetet ingår bland annat rastaktiviteter, samverkan med skolan och i fritidshemmet förekommande uppgifter. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.
Som resurs kommer du att stödja klasslärarna i deras arbete.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare.

Du ingår i ett härligt team med andra fritidspedagoger. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en spännande arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi välkomnar engagemang och nya idéer. Allas erfarenhet och kunskap värderas högt för att vi tillsammans utvecklar skolan till en plats där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen eller/och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har du erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga. Vi tar gärna emot dig som är behörig och nyexaminerad.

Du har ett naturligt intresse för barn, lärande och utvecklingsarbete. Som fritidspedagog hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Du är bra på att arbeta målinriktat och har god struktur i ditt arbete. Du är väl förtrogen med läroplanen, skollagen och de styrdokument som är kopplade till vårt pedagogiska arbete.

För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter att du ser det som viktigt med goda relationer och att du har lätt för att samverka med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Skolans motto är: Trygghet & Trivsel för alla

Anställningens omfattning

Inför höstterminen 2023
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1099934 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.