jobb just nu!

Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 500 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Social sektor erbjuder vård och omsorg till personer med fysisk och/eller psykisk funktionsnedsättning. Verksamheten är kvalitetskrediterad sedan några år tillbaka.
Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation med stor utvecklingspotential. Vi har bl.a. ett pågående innovationsprojekt för att främja nya idéer och kreativitet inom äldreomsorgen som gynnar medborgare.
Vi sätter fokus på kvalitet, bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Ett nära ledarskap är en del i detta. Vi erbjuder en mentor för nyanställda medarbetare.
From 1 januari 2018 finns också MAR i kommunen som arbetar för kvalité vid rehabilitering och hjälpmedelshantering.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team som består av arbetsterapeut, sjuksköterska och biståndshandläggare i samarbete med undersköterskor. Ditt arbete kommer att vara förlagt till ordinärt boende och särskilt boende.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- funktionsbedömningar
- upprättande och utförande av rehabiliterings och behandlingsinsatser
- utprovning/förskrivning av förflyttningshjälpmedel
- handledning av vårdpersonal
- journalföring i ProCapita+

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Du behöver körkort och svenska nivå C1 (enl. europarådets nivåskala).
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social sektors värdegrundsord: ANSVAR, BEMÖTANDE, RESPEKT, TILLIT.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-02-01

Ansökan

Referensnummer:   128/18

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.