jobb just nu!

Vi söker kock och måltidsbiträde för vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


I Lekebergs kommun finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 500 måltider. Måltidsenheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kock för ett vikariat om 75% vid måltidsenheten i Lekebergs kommun. Vi söker också timvikarier till måltidsenheten, både kockar och måltidsbiträden.

Tjänsten/tjänsterna innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom skolrestaurang så som salladsberedning, lättare tillagning av måltider, servering, beställning av varor, diskhantering och städning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har dokumenterad erfarenhet inom restaurang eller storhushåll
- har erfarenhet av att arbeta inom offentlig måltid eller inom den privata restaurangbranschen
- kan hantera att arbeta med hjälp av dator då beställningar och övrig kommunikation mellan enheter sker digitalt
- har kunskaper inom egenkontrollprogrammet
Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost.

Vi förväntar oss av dig att du har en passion för mat och människor. Du gillar att ha ett varierat och fysiskt arbete och du är öppen för nya utmaningar och idéer och du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat. Du är noggrann, flexibel och lösningsinriktad. Ditt bemötande mot såväl kollegor som gäster är trevligt och du förstår att gästen står i fokus. Du har en insikt i att kommunikation är viktigt för att sprida kunskap och matglädje. I köket arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Vikariatet beräknas pågå till den 30 april 2019.
75 %
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A774559 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.