Dietist sökes till ny spännande tjänst!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom ramen för äldreomsorgssatsningen tillsätter vi nu en ny tjänst som dietist med riktat uppdrag mot ordinärt boende. Borlänge kommun har haft dietist inom Sociala sektorn sedan 2007. Dietisten har främst arbetat inom särskilt boende och vi har sett goda effekter i vårt arbete med att skapa trevliga måltider för boende. Omsorgsnämnden ser mat och måltidsmiljö som ett prioriterat område och vill nu utveckla måltiderna inom ordinärt boende där medarbetarna utför insatser i Borlänge-bons hem (hemtjänstinsatser).

Du kommer att tillhöra verksamheten hälso- och sjukvård inom Sociala sektorn. I verksamheten arbetar legitimerad personal som i sitt uppdrag möter Borlänge-bon inom olika delar av sektorn.

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Som medarbetare i Borlänge kommun har du möjlighet att nyttja våra personalförmåner. Du kan till exempel få rabatt på busskort, hyra en förmåncykel eller få bidrag på 1600 kronor till friskvård. Vi har även en personalklubb med förmånliga erbjudanden som t ex biobiljetter till rabatterade priser.

Arbetsuppgifter

Du har möjlighet att vara med från början och vara delaktig i hur tjänsten utformas. Du kommer att driva utvecklingsarbetet med målet att förbättra måltiderna för Borlängebon inom ordinärt boende. I stora drag kommer du att arbeta med kompetensutveckling av medarbetare inom ordinärt boende (omvårdnadspersonal och legitimerad personal) inom området mat, måltider och nutrition. Även arbete mot dagverksamheter och träffpunkter kommer att bli aktuellt, där du möter både Borlänge-bon och medarbetare.

Som dietist är du experten på mat och måltider så du kommer ha ett stort förtroende att planera och styra ditt arbete själv. Du kommer att samarbeta med dietist och metodstöd för mat och måltider som arbetar inom särskilt boende.

Initialt kommer inte kliniskt arbete med patienter att ingå men vi ser att du är öppen för att det kan bli aktuellt i ett senare skede.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation, exempelvis region eller kommun, och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Du är van att uttrycka dig med god svenska i tal och skrift. Meriterande är om du är van vid att föreläsa och hålla utbildningar då det kommer att vara en del av uppdraget.

Som person är du positiv och social vilket kommer att vara en fördel när du ska inspirera våra medarbetare. Du gillar utmaningar, exempelvis som att bygga upp den här tjänsten. Du tycker att det är roligt att arbeta med människor och du är trygg i din yrkesroll och kan prioritera.

Vi ser även att du har B-körkort då du behöver transportera dig mellan olika arbetsplatser.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1069963

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.