Timvikarier till kostverksamheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga och Degerfors kommuner. I kommunerna är maten medel att nå god och jämlik hälsa. Måltiderna skall utformas på ett sådant sätt att de främjar hälsan och miljön, på både lång och kort sikt. Fokus är den den positiva matupplevelsen för varje gäst.

Städverksamheten svarar för städservice till kommunernas kärnverksamheter som utbildning, vård och omsorg samt andra kommunala verksamheter. Städverksamheten ska ge alla som vistas i lokalerna en god inomhus- och arbetsmiljö.
Fokus är rent, snyggt och tryggt för de som vistas i lokalerna.

Arbetsuppgifter

Som vikarie inom kostverksamheten kommer du att vara delaktig i produktionens alla led. Där ingår matlagning, packning av varor och servering inom förskolan, skolan och äldreomsorgen. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag inom förskola och skola. För äldreomsorg ingår även helgarbete.

Som vikarie ska du med kort varsel kunna arbeta inom hela förvaltningens område som också innefattar Karlskoga och Degerfors med orterna Åtorp och Svartå.

Kvalifikationer

Utbildning inom restaurang och storhushåll är ett krav. Gymnasial utbildning alternativt annan yrkesutbildning med inriktning restaurang och storhushåll. Alternativ utbildning eller erfarenhet kan bedömas likvärdig av arbetsgivaren.

• Du har sinne för matlagning och service och tar ansvar för att uppdraget blir väl genomfört med gästen i fokus.
• Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, vara ansvarstagande och handlingskraftig, ha lätt för att samarbeta, kunna ge och ta instruktioner från andra medarbetare.
• Du ska ha goda språkkunskaper, vilket innebär att du ska kunna prata, läsa, skriva och förstå svenska. Grundläggande datavana behövs.
• Du bidrar också till en god arbetsmiljö på våra arbetsplatser.

B-körkort är meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse och behov.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   FHN 2021-00108

Gör ansökan

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande i denna rekrytering.

Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.