Lärare i grundskolans senare år - Skolområde 2

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Med respekt, mod och framtidstro tar vi ansvar för Tierps kommuns välfärd och strävar efter högsta möjliga service till våra kunder.

Skolområde 2 består av Örbyhus och Vendels skolor. Örbyhus skola består av en F-6 samt en åk 7-9 skola med tillsammans ca 430 elever, varav ca 120 elever går i åk 7-9. Skolan ligger endast några minuters promenad från Upptågets station, vilket ger goda pendlingsmöjligheter från både Uppsala och Gävle. Vi erbjuder en lugn skola med förhållandevis små elevgrupper.
Vi har ett nära och gott samarbete med kommunbiblioteket som finns i samma byggnad.
Vårt mål är en skola för alla, där alla mår bra, känner motivation och har lust att lära. Vill du vara med och bidra?

Arbetsuppgifter

Örbyhus skola 7-9 söker lärare till undervisning i ämnet moderna språk och då specifikt språken Tyska och/eller Franska i årskurs 6 -9.

Du kommer vara en del av ett arbetslag innehållande personal i åk 7-9 som samarbetar kring praktiska frågor och elevärenden. Vi ser arbetslaget som en resurs för ämnesövergripande undervisning och gemensamma projekt.

Alla skolans pedagoger kommer att ingå i vårt fortsatta arbeta med kollegialt lärandet genom att reflektera, planera, pröva och utbyta erfarenheter med varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighetsgivande utbildning som har en övertygelse om barns vilja och förmåga att lära om de får goda förutsättningar. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att anpassa din undervisning utifrån den enskilde eleven. Du har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande.

För oss är dina personliga egenskaper, som ditt positiva förhållningssätt och goda bemötande, viktiga. Det är det som gör att du skapar och bevarar goda kontakter och samarbeten med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi tror också att om du stimuleras av utmaningar, är idérik och väljer att se möjligheter istället för hinder kommer trivas extra bra som lärare hos oss.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1025575

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.