jobb just nu!

Vi söker Lärare i svenska/svenska som andraspråk och engelska med behörighet på gy-nivå

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

CFL Söderhamn söker till hösten två lärare i svenska/svenska som andraspråk och engelska med behörighet att undervisa på gymnasienivå. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att kunna samarbeta med kollegor och vuxna studerande i skolan samt att i övrigt vara en god förebild.
Du samarbetar och utvecklar undervisningen tillsammans med dina kollegor i ämneslag. Som lärare har du en god förmåga att kommunicera målen med undervisningen och att tydliggöra din bedömning för studerande liksom att ha en förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Du ska vara behörig i svenska/svenska som andraspråk gärna i kombination med engelska/historia eller något annat ämne.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-14

eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A793874

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!