jobb just nu!

Studie- och yrkesvägledare inom vuxenutbildning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en Studie- och yrkesvägledare till CFL i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår omvärldsbevakning av arbetsliv och utbildning samt individuell studieplanering. Ditt arbete är självständigt men i nära samverkan med interna och externa aktörer. Du har nära samarbete med arbetsförmedlingen, arbetsmarknadsenheten och med andra studie- och yrkesvägledare. I uppdraget som studie- och yrkesvägledare ingår även arbetsuppgifter kring gruppvägledning, elevuppföljning och antagningsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen samt erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning. Du är strukturerad, flexibel och har lätt att skapa förtroende i kontakter med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper om det svenska studiesystemet samt vuxenutbildning. Du behöver vara en god administratör och ha IT-vana. I samtal har du ett coachande förhållningssätt och har stor tilltro till individens egen förmåga att hitta lösningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A971823

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!