Timvikarier till personlig assistans

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!


Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.


Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.


Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Välkommen till oss!

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Vi söker en engagerad och omsorgsfull individ som vill vara en viktig del av en annan persons vardag. Som personlig assistent får du möjlighet att göra verklig skillnad i en annan människas liv, samtidigt som du utvecklar dig själv och skapar meningsfulla relationer.

Här får du chansen att arbeta med en mångfald av brukare i olika åldrar, från barn till äldre personer. Vi söker assistenter med olika erfarenheter och intressen för att möta våra brukares varierande funktionshinder och behov. Oavsett om du är ung eller äldre, har vi en plats för dig i vårt team.

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och mångsidig arbetsmiljö, där vi välkomnar assistenter i olika åldrar och med olika önskemål. Oavsett om du är i behov av en heltidstjänst eller om du söker ett deltidsjobb för att komplettera din pension, finns det möjligheter för dig att hitta en passande roll hos oss.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent blir du en del av ett team av dedikerade och professionella vårdgivare. Du kommer att få möjlighet att samarbeta och lära av erfarna kollegor, samtidigt som du får utrymme att ta egna initiativ och vara kreativ i ditt arbete. Du kommer att få möjlighet att utveckla och använda dina kommunikations- och problemlösningsförmågor samt utveckla din empati och förståelse för olika livssituationer.

Denna roll innebär också flexibilitet och variation, då arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du kan få möjlighet att delta i spännande aktiviteter och resor, och vara med och skapa minnen som varar för livet. Du kommer att vara en viktig länk mellan den person du assisterar och omvärlden, och genom ditt engagemang och positiva inställning kommer du att göra vardagen ljusare och mer meningsfull för den person du stödjer.

Kvalifikationer

Den vi söker har en väl utvecklad empati, en god förståelse och respekt för den funktionshindrades svårigheter och möjligheter samt respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Meriterande är om du har läst Omvårdnadsprogrammet eller har utbildning som personlig assistent och/eller erfarenhet från yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Rekrytering sker löpande, tillträde snarast enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C142961

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag. Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.