jobb just nu!

Semestervikariat Maskinist VA-anläggningar

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Stadsbyggnadsförvaltningens VA-avdelning ansvarar för kommunala frågor när det gäller vatten och avlopp, inkluderat underhåll och nybyggnationer på såväl ledningar som anläggningar. Inom avdelningen arbetar ca 70 medarbetare.
Våra anläggningar för att rena och transportera vatten kompletterats kontinuerligt och omfattande moderniseringsarbeten av anläggningarna har bidragit till att skapa en intressant arbetsplats i en god miljö. Vi erbjuder därför mångskiftande arbetsuppgifter och stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som maskinist ingår du i en grupp som utför förekommande drift- och underhållsarbeten såsom mätning, kontroll och felsökning av process-, maskin-, el-, styr/regler- och instrumentfunktioner. Som maskinist utför du även reparation av pumpar och maskiner samt installation och montage av utrustning.

Tjänsten innebär självständigt arbete med bland annat processövervakning och driftkontroll av dricksvattenanläggningar eller avloppsanläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på universitetet och läser maskin- eller VA-teknik eller annan utbildning som tillsammans med praktisk erfarenhet bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
B-körkort krävs.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och god förmåga att strukturera och planera arbetet.

Anställningens omfattning

Omfattning: Heltid under tiden 2019-06-10 – 2019-08-23


11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A856256

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb