jobb just nu!

Lärare i företagsekonomi till Luleå Gymnasieskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Vi söker nu dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av ekonomiprogrammet på kvarteret Hackspetten i Luleå!

Luleå Gymnasieby är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med cirka 2400 elever. Campusområdet ligger centralt med närhet till Kulturens hus som bland annat inrymmer stadsbibliotek och konsthall, Norrbottens museum, Luleå stadspark, friluftsområdet Gültzaudden med sommar- och vinteraktiviteter samt centrumhandeln. Det är lätt att ta sig till och från gymnasiebyn med Luleå lokaltrafik eller Länstrafiken.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa elever inom ekonomiprogrammet.

Ekonomiprogrammet är ett av de mest attraktiva programmen i Luleå Gymnasieby. Inom programmet utbildas gymnasieekonomer och juridikelever. Du kommer att ingå i ekonomiprogrammets programlag och ämneslag.

Tillsammans med legitimerade och engagerade kollegor i programlaget och ämneslaget ska du driva utvecklingen framåt. Lärarna på ekonomiprogrammet arbetar tätt tillsammans med utveckling och planering av kurserna, de har även ett gott samarbete med näringslivet samt med Luleå tekniska universitet.

I tjänsten ingår även mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig gymnasielärare i företagsekonomi.

Du har goda ämneskunskaper i kombination med pedagogisk skicklighet. Som lärare är du en tydlig ledare i klassrummet och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå goda resultat. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Har du erfarenhet av att handleda UF-företag så är det meriterande, så även om du har erfarenhet inom juridikområdet.

Bifoga examensbevis och lärarlegitimation med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-01-07 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A980110

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb