jobb just nu!

Speciallärare, Sätra skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- egen arbetsdator
- digital lärplattform
. digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst)
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Sätra skola är en enparallellig F–6 skola med 195 elever i åldrarna 6-12 år. Sätra skola ligger i södra Sandviken i Stensätra/Säljanområdet. Skolan har en mycket stimulerande utemiljö och erbjuder både närhet till Storsjön och till skogen.

Vi har kontinuerligt utedagar och arbetar mycket med temaarbeten kring natur och miljö. Vi nyttjar närheten till naturen i undervisningen och arbetar bl. a. med NTA-lådor - Natur och Teknik för Alla. Skolan arbetar aktivt med värdegrundsfrågor.

Arbetsuppgifter

På Sätra skola vill vi att du som pedagog har god förmåga att individualisera lärandet och du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Vi vill även att du som pedagog har goda ledaregenskaper och har lätt för att få kontakt med våra elever. Som pedagog på Sätra skola innebär det att du tillsammans med övriga medarbetare samarbetar, ser nya alternativa lösningar, dokumenterar ditt arbete och elevernas lärande. Samarbetsförmåga och flexibilitet är nödvändiga egenskaper för medarbetarna och kunskaper i användandet av IT-baserade läromedel är en förutsättning.

Nu när en av våra medarbetare har fått ett nytt uppdrag söker vi en ny medarbetare till oss på Sätra skola. Du kommer att arbeta som speciallärare inom hela åldersspannet med huvudsaklig inriktning svenska. På Sätra skola har vi en trygg personalgrupp med lång erfarenhet som är ett bra stöd för dig som ny medarbetare, Om du är nyutexaminerad kommer vi att planera en introduktionsperiod för dig med tillgång till mentor.

Kvalifikationer

Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som:
* har grundskollärarexamen/lärarlegitimation med behörighet mot åk 1-6 med en bred ämnesinriktning, gärna svenska so.
* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, vårdnadshavarna och dina medarbetare.
* uppskattar att tillsammans med medarbetarna planera, dokumentera, utvärdera och förbättra verksamheten.
* i grunden har en positiv syn där du ser möjligheter istället för hinder.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   888-19

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.