jobb just nu!

Legitimerad sjuksköterska natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård inom Socialtjänsten i Jokkmokk?
Vi söker nu en sjuksköterska med inriktning mot äldreomsorg.
För dessa tjänster gör vi urval och intervjuar löpande, tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi önskar därför din ansökan omgående.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunens vård- och omsorgsboenden samt hemsjukvård kommer du att arbeta självständigt och i team, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra bedömningar, behandlingar och handleda vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita.

Schemalagd arbetstid förlagd till natt. Viss beredskapstjänstgöring kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska som är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta med främst äldre och funktionshindrade människor.
Meriterande är specialistutbildning med inriktningen vård av äldre. Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat, ha lätt för att handleda och vara kreativ i din vardag. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Tillsvidareanställning, 65 %. Möjlighet till ökad sysselsättningsgrad kan förekomma.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   129/2018

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.