Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Rollen som personlig assistent innebär att assistera och stödja den enskilde i sin vardag utifrån dennes behov.
Du ser till att vardagen blir trygg och meningsfull och har ett ansvarstagande och professionellt förhållningssätt.
Arbetsuppgifter kan vara att hjälpa till vid hygien, omvårdnad, hushållsarbete och annat som täcker de behov som den enskilde har för att få goda levnadsvillkor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och/eller erfarenhet av att arbeta med människor med funktions- och arbetsvariationer. Du behöver även ha erfarenhet av arbete med personer som ingår i personkrets 1.

Vi lägger stor vikt vid vana vid omsorgsarbete, bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande.
Vi ser gärna att du noggrann, och att du är en engagerad person som kan ta egna initiativ. Det är även viktigt att du ser betydelsen av att ha en fungerande kontakt med anhöriga och andra personer som ingår i nätverket.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

I processen arbetar vi med ett löpande rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan en anställning på socialförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1247012

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.