jobb just nu!

Vi söker en handläggare bostadsanpassning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen som öppnar 2019.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Bostadsanpassningsbidrag är ett kommunalt bidrag som personer med bestående funktionsnedsättning kan söka för att få sin permanenta bostad anpassad på ett ändamålsenligt sätt, enligt lagen om bostadsanpassningsbidrag.

Arbetet innebär att du ska ansöka om bostadsanpassningsbidrag. Utreda enskildas behov av anpassning och föreslå bostadsanpassningsåtgärder. Du kommer att samverka med andra interna och externa yrkeskompetenser, exempelvis biståndsbedömare, arbetsterapeuter, entreprenörer och fastighetsägare.

I tjänsten igår även att söka andra former av projektansökningar och stadsbidrag inom den tekniska förvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som byggnadsingenjör och god datorvana. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vidare ser vi att du har kännedom om bostadsanpassningslagen, kunskap om upphandling samt tidigare erfarenhet av myndighetsutövning.

Som person önskar vi att du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

Då resor kan förekomma i tjänsten ser vi körkort och bil som ett krav.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A849809

Gör ansökan