jobb just nu!

Idrottsplatsvaktmästare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Denna tjänst är placerad inom Upplevelseförvaltningen, Idrott och fritid.
Verksamheten Idrott och Fritid består av ca 45-50 personer och är uppdelad i två enheter, Anläggningar & hallar och Idrottshuset, samt en arbetsgrupp som ligger direkt under verksamhetschefen. Verksamheten ansvarar för drift, bokning och utveckling av samtliga kommunägda idrotts- och fritidsanläggningar.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

På enheten Anläggningar & hallar arbetar vi med skötsel av gräsplaner så som gräsklippning, kritning och dressning. Vi underhåller också övriga idrottsytor, motionsspår etc. samt ansvarar för skötsel av alla kommunens sport- och gymnastikhallar. Utöver detta ansvarar vi även för att snöröja, spola isar, arbete i ishallarna med isvård, samt övrigt så som städning, rengöring etc. Du kommer arbeta med att förebygga och åtgärda risker med fokus på våra sport- och gymnastikhallar. Arbete inom övriga delar av enhetens ansvarsområde förekommer också då vi arbetar flexibelt utifrån de behov som föreligger. I tjänsten ingår ibland kvälls- och helgarbete vid t.ex. evenemang.

Kvalifikationer

Vi vill att du minst har B-körkort. Har du även BE-kort är det meriterande.1.1 Flexibel, Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

1.1 Initiativtagande, Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

1.1 Självgående, Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

2.1 Relationsskapande, Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

2.1 Serviceinriktad, Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

2.1 Samarbetsförmåga, Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

3.1 Kvalitetsmedveten , Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-02-03

Tidsbegränsad till: 2020-12-18

Tillträde enligt överenskommelse.
Eventuellt finns möjlighet till förlängning av tjänsten.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C32645

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.