jobb just nu!

Kock

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Göteborgs skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 8 tillagningskök och 6 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten. Pendla åt rätt håll ! Endast 45 minuter från Göteborg centrum.

Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden inom skola och äldreomsorg. Där vi tar oss an framtidens utmaningar i gott samarbete med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att gemensamt nå en högre nöjdhet från våra gäster.


Vi söker nu Kock 100% till vår verksamhet på Björkö där vårt kök lagar mat till skola och förskola.


Arbetsuppgifter


Du kommer tillsammans med en kollega att arbeta med att laga såväl kall som varm mat, laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, packa mat för transport för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning under och efter lunchservering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot. Du skall ha en dokumenterad kockutbildning där livsmedelshygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap ingått.
Du bör ha erfarenhet ifrån att beställa och beräkna livsmedel. Alternativ ha dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig.

Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök väger tungt och kännedom om kostdataprogram ett plus men inget måste. Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och att du tillsammans med dina kollegor letar vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för våra gäster. Körkort är meriterande.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-01-31

Tidsbegränsad anställning med stora möjligheter till tillsvidareanställning Start Augusti alternativt enligt ök.
7-15.30 Måndag - Fredag
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A884382

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Vi har friskvårdsbidrag!

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Rekrytering sker löpande. Ansök idag !