Gymnasielärare Engelska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare i engelska till Torsbergsgymnasiet. Undervisning i andra ämnen kan tillkomma beroende på sökandes behörighet. Tjänsten innebär framför allt att planera, genomföra och utvärdera undervisning på gymnasiets olika program. Därutöver ingår övriga arbetsuppgifter som tillhör läraryrket, som dokumentation av elevers studieresultat och mentorskap. Som lärare kommer du att samarbeta och utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor i programlag och ämneslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska på gymnasiet. Som lärare har du god förmåga att kommunicera målen med undervisningen, att tydliggöra din bedömning för eleverna, liksom att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-08-12

Ansökan

Referensnummer:   A1286144

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!