jobb just nu!

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Nordmarkens skola ligger i södra delen av Årjängs tätort och är kommunens största skola. Det är en F-9-skola med cirka 700 elever och drygt 100 personal. Årskurserna 1-6 finns nu hösten 2020 i helt nybyggda lokaler och för årskurserna 7-9 färdigställdes lokalerna 2015. Förskoleklass, fritidshem, särskola och förberedelseklass finns också på området. Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt. På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fritidspedagoger till våra 2 förskoleklasser och 4 fritidsavdelningar på Nordmarkens skola. Varje fritidsavdelning har ca 30 - 40 elever och de samarbetar med öppning och stängning och alla måltider serveras i skolans matsal. Som fritidspedagog arbetar du oftast mot förskoleklass under skoldagen.

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att du som utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem/ förskollärare vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-07

Eller enligt överenskommelse.
80-100 % beroende på tjänst.

Ansökan

Referensnummer:   A987086

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.