jobb just nu!

Administratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sydnärkes byggförvaltning ansvarar för bygglov, detaljplaner och kart & mät för tre kommuner. Askersund, Laxå och Lekeberg, där Askersunds kommun är värdkommun.
Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Arbetsuppgifter

Som administratör är du en viktig del i bygglovsprocessen. Du är ansvarig för att ta emot bygglovsansökningar, att registrera och lägga in dem i vårt verksamhetssystem samt att sköta utskick och att ta ut ritningar ur våra system. Din roll är att förbereda ärenden och underlag inför beslut.
Kontering av fakturor och andra ekonomiska transaktioner är också en del av arbetet.
Ditt arbete sker i nära samarbete med bygglovshandläggarna, kunder och övriga på förvaltningen.

Kvalifikationer

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Byggförvaltningen består av 11 medarbetare där alla har sin roll och samarbete är nödvändigt för klara uppgiften.
Körkort B är ett krav.
Datorvana, gärna med erfarenhet av något ärendehanteringssystem.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som är van att arbeta systematiskt och strukturerat. Du är van att arbeta med dator och har lätt för att sätta dig in i nya system.
Erfarenhet av offentlig förvaltning eller annan politiskt styrd organisation är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-11-01

Ev. kan tjänsten komma att besättas tidigare.

Ansökan

Referensnummer:   A895483

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Urvalet kommer göras löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.