jobb just nu!

Sommarvikarier till LSS enhet Åkersbergsvägen 3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Vi söker nu sommarvikarier till LSS enhet 3G på Åkersbergsvägen 3G.

Åkersbergsvägen 3 är ett nybyggt omvårdnadsboende i utkanten av Enköpings stad, som erbjuder en fantastisk fin utemiljö. Boendet har sex enheter, varav en är en LSS enhet. Totalt finns det 57 lägenheter.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Som stödassistent arbetar du med att stötta kunden i sin dagliga livsföring och för att denne ska få rätt stöd till ett självständigt liv. Kundens vilja och behov styr dina dagliga arbetsuppgifter. Det kan innebära exempelvis att vara ett stöd vid kommunikation, fritidsaktiviteter samt personlig omvårdnad.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor för ett respektfullt och individuellt anpassat bemötande i alla situationer. På arbetsplatsen har du ett stort ansvar och goda möjligheter till att kunna påverka.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som stödassistent behöver du vara van med att arbeta med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Som person är du en duktig lyssnare och du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi tror även att du har en förmåga att lätt sätta dig in i någon annans perspektiv utan att döma eller ta över personens känslor.

Du som person är även trygg i dig själv och har god självinsikt. Du skiljer på det privata och det professionella och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat efter varje situation.

Utöver dessa personliga egenskaper har du relevant utbildning, exempelvis vård och omsorgsprogrammet, eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har också erfarenhet av att ha arbetat med personer med funktionsvariationer. Körkort är inget krav men meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Både heltid och deltidsarbete
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C36852

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.