Resursplanerare till hemtjänsten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad, lösningsorienterad medarbetare till resursplaneringen. Som resursplanerare har du ansvar för att planera all verkställighet inom hemtjänsten samt andra uppdrag som ryms i tjänsten exempelvis vikariebeställningar och upprättande av trygghetslarm.

Du kommer att ansvara för att optimera planeringen inom ditt ansvarsområde, så att hemtjänsten kan leverera insatser utifrån beslut enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) av högsta kvalité. I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med flera professioner både i den dagliga driften och i planeringen, vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta i en miljö med högt tempo, hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, ha god förmåga att prioritera och hålla deadlines.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god datorvana. Det är även viktigt att du har en god kommunikationsförmåga då en stor del av vardagen handlar om kontakter med b l a medarbetare, brukare och anhöriga. Du kommer att arbeta i verksamhetssystemet Procapita och planeringsverktyget Life Care Planering samt Time Care Planering Multi Access och Time Care Pool. I hemtjänsten används Phoniro och Life Care Mobil.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Utbildning som arbetsgivare bedömer som lämplig för arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
• Erfarenhet av administrativt arbete i kommunal verksamhet
• Intresse av att arbeta med utveckling, utvärdering, analyser och förbättring.
• Förmåga att prioritera och strukturera.
• Kommunikations- och samarbetsförmåga.

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av arbete som resursplanerare och kännedom om verksamhetssystemen Time Care Planering Multi access, Time Care Pool, Phoniro och Life Care Mobil och Procapita.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillträde: enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens tid går ut.

Ansökan

Referensnummer:   A1119330

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!