Vi söker vikarier till Ungärde skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Ungärde skola har idag ca 210 elever och är belägen 3 mil söder om Sälenfjällen. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-9 samt fritidsverksamhet. Nu söker vi vikarier som vill arbeta hos oss med elever i skolan samt fritids. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare och elevassistenter.

I ditt uppdrag som timvikarie behöver du vara delaktig runt elevens skoldag, samt hitta strategier för att stärka eleven, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.
Vi ser gärna att du har någon utbildning inom skola eller barnomsorg. Tidigare erfarenhet inom skolan är meriterande. Vi tror att du har jobbat med service och människor och trivs med att hjälpa andra.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi rekryterar löpande och kallar på intervjuer.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning, varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Kvalifikationer

Du behöver ha tålamod och lätt för att samarbeta. För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter ett gott bemötande mot både elever och dina kollegor.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse, vid behov.

Ansökan

Referensnummer:   A1057551

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.