jobb just nu!

Natt Stödassistent/Stödpedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst riktar sig till ett av socialpsykiatrins särskilda boenden och är en nattjänst.
Som stödassistent/pedagog inom socialpsykiatrin arbetar du utifrån beslut om insats med att ge stöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den enskilde. I dina arbetsuppgifter ingår även dokumentation.
Socialpsykiatrins verksamhet består av särskilda boenden, boendestödsgrupper, sysselsättning, träffpunktsverksamhet och kontaktpersonsinsatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning såsom undersköterska, behandlingsassistent/pedagog eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi tror också att det är viktigt att du har

- god samarbetsförmåga
- förmåga att anpassa ditt arbete till de behov verksamheten och dess kunder har
- en reflekterande inställning till dig själv och ditt arbete
- förmåga att sätta dig in i andras perspektiv eller situation och ha ett professionellt förhållningssätt
- förmåga att skapa goda och trygga relationer
- förståelse kring vikten av att följa rutiner

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
75 %-100% enligt överenskommelse, helgarbete förekommer.

Ansökan

Referensnummer:   C25899

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.