jobb just nu!

Residensskolan åk 7-9 söker lärare i svenska och engelska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Residensskolan omfattar årskurserna 7-9 och är en liten högstadieskola med ca 200 elever. Den personliga atmosfären är viktig för att eleverna ska få möjlighet att växa, utveckla talanger och intressen. Skolan är placerad alldeles intill Hermelinsparken i centrum av Luleå som en del av en rik utbildningsmiljö i gymnasiebyn. Skolan startades för sju år sedan och har sedan dess haft ett kraftigt ökande elevantal.
Skolans målsättning är att alltid utvecklas för att hålla en hög kvalité i undervisningen. Skolan har sedan några år tillbaka satsat på att utveckla det digitala lärandet där målsättningen är att kunna erbjuda en modern undervisning av hög kvalité.

Vi söker dig som vill utveckla din undervisning tillsammans med arbetslaget där kvalité, skolutveckling och digitalisering är ledord. Du är även intresserad att jobba på en skola som har en inriktning mot internationalisering där vi har utbyten med andra skolor i Europa. Vi har både lärarutbyten och elevutbyten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i årskurs 7-9 i svenska och engelska. Som en del av tjänsten kan det ingå en resurstid där du arbetar med elever som behöver lite extra stöd.

Mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa de ämnen som ingår i tjänsten. Ytterligare behörigheter är meriterande.

Om du har kunskaper och intresse att jobba
digitalt i undervisningen så är det en tillgång.

Anställningens omfattning

Tillträde: ht 2019

Ansökan

Referensnummer:   A869974

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller tjänsten måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb