Kommunvägledare till Medborgarcenter

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kundorienterad och serviceinriktad kommunvägledare till vårt Medborgarcenter. Medborgarcentret fungerar som en väg in till kommunens samtliga verksamheter och har till uppgift att hantera frågor och ärenden från medborgaren direkt vid första kontakt eller lotsa vidare till rätt person i organisationen.

Som kommunvägledare arbetar du med att svara på frågor, ge information och vägledning om kommunens verksamhet. Kontakterna sker via telefon, besök, e-post och webb.

Tillsammans med övriga fem kommunvägledare och chef kommer du att vara med och driva, förbättra och utveckla enhetens verksamhet i syfte att ge våra kommuninvånare bästa möjliga service.

Kvalifikationer

Du ska vara proffs på bemötande. Du brinner för att ge service och sätter alltid medborgaren i centrum. Du trivs i rollen att vara synlig och ska kunna möta våra medborgare på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och trivs i en organisation där förändring och utveckling tillhör vardagen.

Du har lätt för att ta till dig och processa stora mängder ny information. Du är ansvarstagande, strukturerad och har förmåga att slutföra dina uppgifter.

Problemlösning är en av dina starka sidor och du har god förmåga att växla mellan teamarbete och individuellt arbete. Du är en van datoranvändare och har lätt för att arbeta i olika system.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du även behärskar andra språk som exempelvis tyska, danska, arabiska eller dari.

Du har en slutförd, godkänd gymnasieutbildning samt minst 60 högskolepoäng, gärna med inriktning på samhällskunskap, information eller kommunikation.

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig och du lockas av ett varierande arbete med mycket sociala kontakter tror vi att du kommer att trivas i rollen som vår nya medarbetare.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-02

Tidsbegränsad till: 2022-07-31

till 2022-07-31, med möjlighet till förlängning. 2021-08-02 eller enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   53/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.