Lärare åk 4-6 till nybyggda Paradisskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker en grundskollärare åk 4-6 som är intresserad av att vara en viktig del av vår arbetsplats där utveckling, kreativitet, kollegial samhörighet och möjlighet att göra skillnad på riktigt är framträdande.   
  
Vi flyttade för två år sedan in i nybyggda Paradisskolan, en F-6 skola med lite över 350 elever. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som grundskollärare att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vår nya skola. På vår skola har elever och lärare goda och tillitsfulla relationer. Vi har undervisningen i fokus och arbetar språkutvecklande. Vi har ett målinriktat systematiskt kvalitetsarbete där struktur, analys och kreativitet möts.   
  
Vår arbetsplats är mångkulturell och helt unik!   

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som mentor och klasslärare. Du ingår i ett årskursteam där du tillsammans med dina kollegor har stöd i varandra kring det dagliga arbetet samt gemensamt driver utveckling av undervisningen samt verksamheten.

Du deltar i skolans utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor samt utifrån ansvarselevers behov i elevhälsans möten.

Kvalifikationer

Du har svensk lärarlegitimation för åk 4-6, gärna med inriktning mot matematik och NO. Har du läst eller erfarenhet av att arbeta med svenska som andraspråk och i mångkulturella sammanhang är det meriterande då Paradisskolan är en mångkulturell skola. Du är skicklig på att se elevernas behov och kan förändra ditt förhållningssätt, ditt bemötande och dina arbetsmetoder för att skapa de bästa förutsättningarna för din elevgrupp. Du trivs med att vara en tydlig och varm ledare i klassrummet där du har förmåga att skapa en gynnsam klassrumspraktik med rutiner, förutsägbarhet, extra anpassningar och flexibilitet. Du förstår vikten av ditt bemötande och relationsskapande för elevens utveckling.

Du är väl förtrogen med skolans styr- och måldokument. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig och det förväntas att du är strukturerad och ser vilka strategier som är mest lämpade vid olika problem samt kan analysera resultatet av de strategier som valdes och anpassa inför framtiden.

Vi ser även att du har en god förmåga till samarbete med dina kollegor liksom elever och använder din samarbetsförmåga som en del i att bygga relationer på arbetsplatsen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-01-08

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1260038

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.